Categorii Categorii
Prima   |  Media   |  Noutăţi | Vizita Ambasadorului României la Curtea Constituțională
20.05
2021

Vizita Ambasadorului României la Curtea Constituțională

655 Accesări    

Astăzi, 20 mai 2021, Președintele Curții Constituționale, dna Domnica Manole, l-a primit în vizită pe Excelența Sa, dl Daniel Ioniță, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova. 

În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte privind rolul Curții Constituționale în societate, competențele și prioritățile instituționale, precum și cooperarea bilaterală a Curții Constituționale a Republicii Moldova cu Curtea Constituțională a României. 

Președintele Curții l-a informat pe Excelența Sa, domnul Ambasador, despre preluarea de către Curtea Constituțională a Republicii Moldova a Președinției Conferinței Curților Constituționale Europene (CCCE), pentru un mandat de trei ani. 

Folosindu-se de ocazie, Excelența Sa a felicitat-o pe doamna Președinte cu prilejul deținerii Președinției CCCE, organizație din care face parte și Curtea Constituțională a României. 

Doamna Domnica Manole a reiterat importanța dezvoltării relațiilor bilaterale cu Curtea Constituțională a României, exprimându-și deschiderea pentru implementarea unor proiecte comune.

 

 
Informații sesizări.:
+373 22 25-37-20
Relații cu presa.:
+373 69349444
Total vizitatori: 7545393  //   Vizitatori ieri: 3771  //   azi: 889  //   Online: 113
Acces rapid