Categorii Categorii
Prima   |  Media   |  Noutăţi | Parteneriat între Curtea Constituțională și ONU pentru integrarea persoanelor subreprezentate
17.03
2017

Parteneriat între Curtea Constituțională și ONU pentru integrarea persoanelor subreprezentate

4932 Accesări    

La 17 martie 2017,  în cadrul celei de-a doua ediții a Parteneriatului ONU pentru Diversitate, Curtea Constituțională s-a angajat să ofere oportunități de stagii pentru persoane din grupuri subreprezentate.

Prin Angajamentul semnat, timp de 3-5 luni persoane care provin din grupuri subreprezentate vor fi implicate în activitățile de zi cu zi ale Curții Constituționale și vor deveni membri egali ai echipei. La sfârșitul stagiului, aceștia vor obține un certificat de recomandare care le va facilita angajarea în câmpul muncii.

Parteneriatul ONU pentru Diversitate a fost lansat în 2016 și face parte dintr-o inițiativă mai largă a ONU de a încuraja și promova incluziunea persoanelor cu mai puține oportunități de participare în societate. Printre acestea se numără persoanele cu dizabilități, persoanele care trăiesc cu HIV/SIDA, reprezentanți ai minorităților etnice, lingvistice, sexuale și religioase.

 
Informații sesizări.:
+373 22 25-37-20
Relații cu presa.:
+373 69349444
Acces rapid