print
Concurs pentru jurnaliștii care reflectă activitatea Curții Constituționale
22.11.2016
3738 Accesări

Proiectul finanțat de UE “Suport pentru Curtea Constituțională a Republicii Moldova” și Curtea Constituțională a R. Moldova (CCM) anunță un concurs pentru jurnaliștii care au reflectat activitatea CCM începând din 1 ianuarie 2016 până la 15 martie 2017.

Scopul concursului este de a sensibiliza societatea și mass-media din Republica Moldova privind funcțiile, mandatul și activitatea CCM. Data limită de depunere a dosarului este 25 martie 2017.

Criteriile generale pentru concurs sunt: actualitatea subiectului, prezența elementului noutății, modul de scriere/prezentare, valoarea adăugată pentru societate, respectarea normelor deontologiei jurnalistice și originalitatea. Concursul este deschis pentru toate tipurile de instituții media: TV, radio, mass-media scrisă și electronică.

Câștigătorii vor fi selectați în luna Aprilie 2017, pentru fiecare din următoarele categorii:

- Cea mai bună acoperire/ediție TV;

- Cel mai bun program și/sau acoperire/ediție radio;

- Cel mai bun articol de ziar; și

- Cel mai bun articol pe internet, cel mai bun blog.

 Juriul care va evalua materialele prezentate va fi compus din:

- Membri ai proiectului finanțat de UE;

- Reprezentanți ai CCM;

- Reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

Participanții vor fi premiați cu diplome. Câștigătorii concursului din fiecare categorie vor primi un premiu special relevant activității lor.

Materialul pentru concurs va fi expediat Dnei Olesea Garbuz, la următoarea adresă de e-mail – olesea.garbuz@ccm-euproject.com, sau pe adresa poștală: str. Alexandru Lăpușneanu 28, Chișinău, Republica Moldova, cu mențiunea Proiectul finanțat de UE “Suport pentru Curtea Constituțională a Republicii Moldova.” De asemenea, candidații la concurs vor furniza și următoarea informație de contact: numele, prenumele, locul de muncă, numărul de telefon și adresa de e-mail.

 

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail menționată mai sus.

Informații sesizări +373 22 25-37-20
Relații cu presa +373 69349444
Copyright © 2024 Curtea Constituţională a Republicii Moldova. Toate drepturile rezervate.